Binance sammenligner veksten av Bitcoin, Ethereum og XRP med Tech Giants Apple, Amazon og Google

  • 12. December 2020 at 12:47

Den globale kryptobørs Binance analyserer hvordan Bitcoin, Ethereum og XRP stabler opp til tre av de største teknologibedriftene i verden.

Selskapet fremhever et økende fokus på Bitcoin Era markedsverdi sammenlignet med store børsnoterte selskaper. Med sin nåværende markedsverdi på rundt 338 milliarder dollar er BTC verdt mer enn noen av de mest anerkjente selskapene i verden, inkludert Walt Disney Company, Mastercard og Uber.

Binance bemerker at alt dette har blitt oppnådd med relativt lav innflytelse i mainstream.

“Den raske veksten av Bitcoins samlede verdi lover godt for hodlere og tradere som har kjøpt Bitcoin (BTC) gjennom årene. Bitcoin har flere menneskers sinn enn noen gang før, men interessen fra det vanlige publikummet er fortsatt relativt lav. ”

Selv om Bitcoin, Ethereum og XRP har steget i 2020, er interessen som de tre beste kryptovalutaene mottar, langt under all-time-høyder som ble satt i slutten av 2017, ifølge søkemotordata fra Google.

Dette, pluss det faktum at dagens markedskapsler for BTC, ETH og XRP ligger langt under mange store selskaper med store selskaper, antyder at det er god plass for vekst, ifølge Binance.

“Ethereum debuterte i slutten av juli 2015 og økte sin totale markedsverdi til $ 65,5 milliarder i skrivende stund, en bemerkelsesverdig prestasjon på under 6 år. XRPs markedsverdi nådde en topp på over 29 milliarder dollar innen utgangen av november.

Til tross for denne veksten er de tre største kryptovalutaene fortsatt dverg av tekniske giganter som Apple (AAPL), Amazon (AMZN) og Google (GOOGL), som hver verdsettes til over $ 1 billion. “
Jeg

Hvorvidt det er rettferdig å sammenligne veksten av digitale valutaer og smarte kontraktplattformer med bedriftens tekniske giganter, er oppe til debatt. Men ifølge Binance innebærer potensialet til kryptoaktiva i finansverdenen alene at det er rom for vekst.

“Det er ikke vanskelig å forestille seg den ekstra takhøyden som kryptokurver må vokse. Selv om dette bare er spekulasjon, kan det hende at kryptokurver fortsatt kan bli undervurdert som finansielle eiendeler hvis tidligere vekst er en indikasjon. “