Skuespiller Maisie Williams ble den nyeste Bitcoiner?

„Bli med den gratis, lange Bitcoin,“ sa Blockfolio til skuespilleren „Game of Thrones“.

Den engelske skuespilleren Maisie Williams, som er mest kjent for sin rolle som Arya Stark i HBO-serien Game of Thrones, kan bli med i Bitcoin (BTC) -vognen.

I en 16. november-melding på Twitter spurte skuespilleren henne 2,7 millioner følgere om hun skulle „gå lenge på Bitcoin.“ På tidspunktet for publiseringen råder flertallet – 50,4% av totalt 118,190 respondenter – at hun investerer i kryptoaktiva. Williams har en estimert nettoverdi på 6 millioner dollar fra sitt arbeid innen TV og film.

Den høyprofilerte kjendisens omtale av Bitcoin gjorde at Crypto Twitter forvirret, da andre figurer var raske til å ringe inn med sine tanker.

Peter McCormack, programleder for What Bitcoin Did-podcasten, foreslo at Williams skulle unngå altcoins for enhver pris, og sa „Bitcoin og ingenting annet“ for skuespilleren. Imidlertid var kryptotermene som krysset med Game of Thrones-referanser rikelig, da Blockfolio fortalte Williams at hun skulle „bli med gratis folk“ ved å gå lenge på Bitcoin. Barry Silbert ble med på festen, og foreslo at skuespilleren skulle sjekke ut „den andre“ typen gråtoner, en hyllest til en sykdom i serien og investeringsselskapets kryptostillater.

Adopsjon av Bitcoin blant de viktigste figurene innen underholdning og finans har sett en stor økning i 2020, da mange ser på sikringer for inflasjon og digitale alternativer til kontanter. Dagshandler Dave Portnoy ble kort med i kryptosamfunnet i år, og senere merket Bitcoin som „en stor Ponzi-ordning.“

På tidspunktet for publiseringen er BTC priset til $ 16,770, etter å ha steget 5,7% de siste 24 timene.