Skuespiller Maisie Williams ble den nyeste Bitcoiner?

  • 17. November 2020 at 12:31

“Bli med den gratis, lange Bitcoin,” sa Blockfolio til skuespilleren “Game of Thrones”.

Den engelske skuespilleren Maisie Williams, som er mest kjent for sin rolle som Arya Stark i HBO-serien Game of Thrones, kan bli med i Bitcoin (BTC) -vognen.

I en 16. november-melding på Twitter spurte skuespilleren henne 2,7 millioner følgere om hun skulle “gå lenge på Bitcoin.” På tidspunktet for publiseringen råder flertallet – 50,4% av totalt 118,190 respondenter – at hun investerer i kryptoaktiva. Williams har en estimert nettoverdi på 6 millioner dollar fra sitt arbeid innen TV og film.

Den høyprofilerte kjendisens omtale av Bitcoin gjorde at Crypto Twitter forvirret, da andre figurer var raske til å ringe inn med sine tanker.

Peter McCormack, programleder for What Bitcoin Did-podcasten, foreslo at Williams skulle unngå altcoins for enhver pris, og sa “Bitcoin og ingenting annet” for skuespilleren. Imidlertid var kryptotermene som krysset med Game of Thrones-referanser rikelig, da Blockfolio fortalte Williams at hun skulle “bli med gratis folk” ved å gå lenge på Bitcoin. Barry Silbert ble med på festen, og foreslo at skuespilleren skulle sjekke ut “den andre” typen gråtoner, en hyllest til en sykdom i serien og investeringsselskapets kryptostillater.

Adopsjon av Bitcoin blant de viktigste figurene innen underholdning og finans har sett en stor økning i 2020, da mange ser på sikringer for inflasjon og digitale alternativer til kontanter. Dagshandler Dave Portnoy ble kort med i kryptosamfunnet i år, og senere merket Bitcoin som “en stor Ponzi-ordning.”

På tidspunktet for publiseringen er BTC priset til $ 16,770, etter å ha steget 5,7% de siste 24 timene.